Ons team

Adjuvant VOF is een jonge en dynamische netwerkorganisatie die begin 2018 werd opgericht door drie gelijkgestemde zielen die op dat moment zelf actief waren (en nog steeds zijn) binnen de overheids- en non-profitsector. Hun inspiratie voor de oprichting van Adjuvant kwam verder uit het gevoel dat externe consultancybureaus vaak de markt van lokale overheden en non-profitorganisaties betreden en beheersen zonder echte voeling of verbondenheid met deze organisaties.

Vanuit die vaststelling en ‘lichte ergernis’ richtte Adjuvant zich van meet af aan ook specifiek en exclusief naar lokale overheden en vzw’s uit de ruime social profit en positioneerde het zich op de markt met een uniek bedrijfsprofiel waarbij elke adviseur zelf kan terugvallen op ervaring binnen de sector waarvoor hij werkt of advies geeft.

Onze adviseurs en experten

We werken met experten die geworteld zijn in de openbare en non-profitsector.  Onze adviseurs combineren immers hun expertise binnen welbepaalde kennisdomeinen of thema’s (arbeidsorganisatie, verandermanagement, integrale organisatie-audits, subsidies, …) met eigen professionele ervaringen binnen de non-profit en openbare sector. Elke adviseur binnen Adjuvant kan terugvallen op minstens 5  jaar ervaring in een leidinggevende of staffunctie binnen een overheids- of non-profitcontext. Sommige onder hen zijn ook nu nog aan de slag binnen de sector. Onze mensen kennen uw werking en sector dus écht. Zij bieden vanuit die optiek en ervaring letterlijk ondersteuning en advies “op maat”.  Onze keuze voor deze profielen is heel bewust en het is vooral op dat punt dat wij het verschil willen en kunnen maken.